Időpontfoglalás konzultációra

Közösségi média csatornák

Sziasztok!

Molnár Andrea vagyok. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem az adminisztrációban, amit megtámogatok online média marketinggel, a közösségi média menedzselésével, könyveléssel és bérszámfejtéssel. A tudásom szerteágazó, ezért vágtam bele ebbe a virtuális asszisztens vállalkozásba.

Célom, hogy segítsek neked, mint Borsod megyében működő egyéni vállalkozónak, mikro- és kisvállalkozás tulajdonosának a céges problémái megoldásában, levegyem a válladról az adminisztráció, az online marketing vagy a közösségi médiával járó feladatok terheinek egy részét.

Rövid határidővel vállalom el a feladataid elvégzését, nem riadok vissza hirtelen adódó problémák megoldásától sem. Reggetől estig elérsz és minden határidőt betartok. Pontos vagyok, alapos és megbízható.

Problémádtól függően keresd a Le-Ad-Va honlapcsoport azon oldalát, amelyben segítségedre tudok lenni:

Le – legyjelenvirtualisan.hu – Borsod megyében működő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók online marketing és közösségi média problémáinak megoldása

Ad – adminisztracioborsodban.hu – Borsod megyében működő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók adminisztratív feladatainak átvállalása

Va – vallalkozzborsodban.hu – leendő vállalkozóknak tanácsadás nyújtás, segítség az indulás előtt és az elindulásban, könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás

Ha kimondottan bér és TB kérdésed lenne vagy ebben a témában kutakodnál, akkor javaslom, hogy keresd fel a tb-neked.hu oldalamat. Ha szükséged van rá, itt tudsz SzJa bevallást elkészítést megrendelni.

Próbáld ki! Keress, ha gondod adódik vagy már nem bírod a rengeteg adminisztrációt a vállalkozásodban!

Kevesebb adminisztráció, kevesebb stressz!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Problémád van az adminisztrációval a vállalkozásodban? Betemetnek a feladatok és a papírok? Írj nekem, segítek. Együtt könnyebb!

Közösségi média csatornák